PRINCE2®

PRINCE2® (PRojects IN Controlled Environments) is één van de meest gevraagde en toegepaste Best Practices voor het managen van projecten. Deze internationaal erkende methode is gebaseerd op processen. De processen richten zich op het beheerst en gecontroleerd doorlopen van een project, vanaf de voorbereiding tot en met het afsluiten van het project.

Triple Plus is een door Axelos/PeopleCert geaccrediteerde PRINCE2 organisatie. Alle Triple Plus docenten zijn zeer ervaren projectmanagers.

PRINCE2 wordt met enige regelmaat ge-update om nieuwe inzichten vanuit de praktijk in de methode onder te brengen. De laatste update is van 2017 deze versie van PRINCE2 wordt officieel aangeduid met PRINCE2 6th edition.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Triple Plus biedt drie soorten PRINCE2 trainingen aan

PRINCE2 Foundation (klassikaal, 2 dagen + examenmoment)

Doelgroep

De training is een must voor iedereen die het PRINCE2 Foundation examen wil halen.

Beknopte inhoud

Deze klassikale opleiding duurt 2 dagen inclusief examentraining. Het programma is praktijkgericht opgezet en wordt verzorgd door ervaren trainers met veel praktijkkennis van de PRINCE2-projectmanagementmethode. Tijdens de training wordt het behandelen van de theorie afgewisseld met diverse praktijkgerichte opdrachten, die zowel in groepsverband als individueel worden uitgewerkt. Op deze manier kan de opgedane theoretische kennis beter omgezet worden naar de eigen praktijksituatie. Je gaat in ieder geval slagen voor het examen, dat we je. Lees meer …

PRINCE2 Practitioner (klassikaal, 3 dagen + examenmoment)

Doelgroep

(Toekomstig) projectleiders of projectmanagers die behoefte hebben aan een verdieping van de kennis over de PRINCE2 methodiek, die rekening houdt met de continu veranderende omstandigheden rondom projecten, zich wil voorbereiden op het PRINCE2 Practitioner examen en bereid is om dit in een intensief traject te doen. De cursist dient in het bezit te zijn van het PRINCE2 Foundation certificaat.

Beknopte Inhoud

Deze klassikale opleiding duurt 3 dagen inclusief examentraining en is volledig gericht op het toepassen van de PRINCE2 methodiek in de praktijk. Het programma wordt verzorgd door ervaren trainers met veel praktijkkennis van de PRINCE2-projectmanagementmethode. Tijdens de training wordt het behandelen van de theorie afgewisseld met diverse praktijkgerichte opdrachten, die zowel in groepsverband als individueel uitgewerkt worden. Op deze manier kan de opgedane theoretische kennis beter omgezet worden naar de eigen praktijksituatie. Aan de hand van actuele voorbeelden wordt de theorie rond de PRINCE2 principes, thema’s en processen diepgaand behandeld. Je gaat in ieder geval slagen voor het examen, dat garanderen we je.

Het programma brengt de cursist op examenniveau, het internationale examen voor het PRINCE2 Practitioner certificaat. Het officiële PRINCE2 Practitioner certificaat heeft een wereldwijd erkende status. Lees meer …

PRINCE2 Fasttrack (klassikaal, 4 dagen + examenmomenten)

Doelgroep

Elke (toekomstige) projectleider of projectmanager die behoefte heeft aan een verdieping van kennis over de PRINCE2 methodiek, die rekening houdt met de continu veranderende omstandigheden rondom projecten. Degene die zich wil voorbereiden op het PRINCE2 Practitioner examen en bereid is om dit in een intensief traject te doen, maar nog niet in het bezit is van het PRINCE2 Foundation certificaat (dat is een vereiste om Practitioner examen te mogen doen).

Van de deelnemers wordt verwacht dat zij een HBO-werk- en denkniveau hebben. Ervaring met projectmatig werken is een pre. Een Fasttrack training is korter, sneller en voordeliger dan een aparte Foundation en Practitioner training.

Beknopte inhoud

Deze klassikale opleiding duurt 4 dagen inclusief examentraining en is volledig gericht op het toepassen van de PRINCE2 methodiek in de praktijk. Tijdens de training wordt het behandelen van de theorie afgewisseld met diverse praktijkgerichte opdrachten, die zowel in groepsverband als individueel worden uitgewerkt. Op deze manier kan de opgedane theoretische kennis beter omgezet worden naar de eigen praktijksituatie.Het programma leidt op tot de internationale examens voor het PRINCE2 Foundation en Practitioner certificaat. Je gaat in ieder geval slagen voor de examens, dat garanderen we je. Lees meer …

PRINCE2

PRINCE2® and MSP® are registered trade marks of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited. All rights reserved.