IPMA® assessment begeleiding

“Individuele begeleiding op maat”

International Project Management Association (IPMA) staat voor verdere professionalisering, herkenning en vooral erkenning van het projectmanagementvak en is een overkoepelende organisatie van nationale brancheverenigingen voor projectmanagers. IPMA kent verenigingen in 59 landen en heeft meer dan 50.000 leden.

IPMA-NL is de Nederlandse branchevereniging en telt inmiddels circa 2.000 leden. IPMA-NL heeft het IPMA-certificeringstelsel vertaald naar de Nederlandse Competence Baseline (NCB). Dit is een set aan projectmanagementcompetenties, die gebruikt kan worden voor het professionaliseren van het projectmanagement binnen een organisatie.

De IPMA niveaus:

De niveau C- en B-assessment begeleiding wordt door een ervaren Triple Plus projectmanager gedaan die zelf op het niveau van IPMA-B is gecertificeerd.

Doelgroep

Degene die voldoet aan de ervaringsvereisten en beschikt over een geldig theoriecertificaat. U wilt zich goed voorbereiden op het assessment en mogelijk begeleiding bij het schrijven van het rapport.

Inhoud

Op basis van een persoonlijke intake wordt bekeken welke begeleiding er nodig is en waar de behoefte ligt: wordt er begeleiding bij het schrijven van het rapport gewenst? Review? Voorbereiding op het assessment zelf? Zijn er mogelijk competenties die met een ervaren IPMA-B gecertificeerde projectmanager nog eens moeten worden uitgediept? Zijn er nog andere coachingsbehoeftes?

Op basis van de intake wordt een op maat gesneden begeleiding geoffreerd. Er wordt alléén betaald voor hetgeen nodig is. Wij hebben veel ervaring in het begeleiden van kandidaten en de ervaring leert dat geen kandidaat hetzelfde is. Uiteraard maken we gebruik van door ons ontwikkelde IPMA begeleidingshulpmiddelen.

Erik Reudink is door Gert Touw van Triple Plus begeleid naar zijn IPMA-B assessment en heeft vervolgens de bronzen IPMA-NL Projectmanager van het jaar Award 2017 gewonnen!

IPMA assessment begeleiding

Advies

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen hebben, een advies of een vrijblijvende offerte willen? Neem dan nu contact op, we helpen je graag verder.

Liever op maat of in-company?

Triple Plus kan veel van haar opleidingen en trainingen ook in-company en als maatwerk verzorgen. Voor een groep medewerkers binnen dezelfde organisatie is dat over het algemeen voordeliger dan individueel inschrijven. Er worden dan tijdens de training praktijkvoorbeelden uit het eigen bedrijf/de organisatie gebruikt en ook kunnen er specifieke thema’s en modules in vaardigheden en technieken worden toegevoegd. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen
Bel mij terug
Bericht sturen