Opleiding & Training

Alle Triple Plus docenten/trainers zijn door de wol geverfde professionals in zowel het trainersvak als het in de praktijk toepassen van wat zij trainen. Dankzij jarenlange ervaring kennen zij alle ins en outs van projectmanagement, projectleiderschap en opdrachtgeverschap. Alle Triple Plus opleidingen bieden u daarom zowel inhoudelijke als praktische kennis.

Triple Plus is een door Axelos/PeopleCert geaccrediteerde opleidingsorganisatie voor PRINCE2® en MSP®. Onze post-HBO opleidingen zijn door CPION geaccrediteerd.

Wij gaan altijd voor een 9+ in de waarderingen die we krijgen van onze cursisten, gemiddeld zitten we daar erg dicht tegen aan. Onze intrinsieke motivatie is erop gericht om dit telkens te overtreffen.

Veel van onze opleidingen en trainingen voeren we op maat uit binnen klantorganisaties als onderdeel van verbetertrajecten. In omvang variërend van 8 tot 1.200 deelnemers. Daarnaast bieden we een deel van onze opleidingen en trainingen ook aan in de vorm van open inschrijving. Deze treft u hieronder gegroepeerd naar vakgebied aan. Het zijn er inmiddels aardig wat. Mocht u door de bomen het bos niet meer zien, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze opleidingsadviseurs staan u graag te woord met geheel vrijblijvend advies over wat in uw situatie het beste passend is.

Praktisch projectmanagement

Projectmanagement methoden

Projectmanagement competenties

Leergangen

 • Basis projectleiding (7 dagen)
 • Projectmanagement voor ervaren projectleiders (10 dagen)

Masterclasses

 • Facilitator van teams “Het team als probleemoplosser” (2 dagen)
 • Effectief opdrachtgeverschap, “Meer grip met minder moeite” (1 dagdeel)
 • Projectborging, “Politieagent of adviseur?” (2 dagen)
 • Planning en financiën in projecten (1 dag)
 • Stakeholdermanagement, “Wie zaagt er aan uw stoelpoten?” (1 dagdeel)
 • Werken met werkstijlen in teams (1 dag)

Post-HBO

Praktisch programmamanagement

 • Werken in programma’s (3 dagen)

Projectmanagement methoden

Agile projectmanagement

Agile methoden

 • SCRUM Master (PSM I) (2 dagen, examen separaat)
 • SCRUM Product Owner (PSPO I) (2 dagen, examen separaat)

Masterclasses

 • Modereren van groepsprocessen “Het team als probleemoplosser” (2 dagen)
 • Werken met werkstijlen in teams (1 dag)

De trainingen en opleidingen voor privacymanagement worden aangeboden in samenwerking met Frijlande – Instituut voor privacymanagement. Via onderstaande links gaat u rechtstreeks naar de website van Frijlande.

Praktisch privacy management

PE-modules (Permanente Educatie)

Post-HBO

inschrijven

Advies

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen hebben, een advies of een vrijblijvende offerte willen? Neem dan nu contact op, we helpen u graag verder.

Liever op maat of in-company?

Triple Plus kan veel van haar opleidingen en trainingen ook in-company en als maatwerk verzorgen. Voor een groep medewerkers binnen dezelfde organisatie is dat over het algemeen voordeliger dan individueel inschrijven. Er worden dan tijdens de training praktijkvoorbeelden uit het eigen bedrijf/de organisatie gebruikt en ook kunnen er specifieke thema’s en modules in vaardigheden en technieken worden toegevoegd. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

bel mij
bericht sturen
offerte

PRINCE2®, PRINCE2 Agile® and MSP® are registered trade marks of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited. All rights reserved.