Opleiding & Training

“Door professionals met passie voor het vak”

Alle Triple Plus docenten/trainers zijn door de wol geverfde professionals in zowel het trainersvak als het in de praktijk toepassen van wat zij trainen. Dankzij jarenlange ervaring kennen zij alle ins en outs van projectmanagement, projectleiderschap, opdrachtgeverschap en Agile werken.

Triple Plus is een door Axelos/PeopleCert geaccrediteerde opleidingsorganisatie voor PRINCE2® en MSP®. Onze post-HBO opleidingen zijn door CPION geaccrediteerd.

Veel van onze opleidingen en trainingen voeren we op maat uit binnen klantorganisaties als onderdeel van verbetertrajecten. Daarnaast bieden we een deel van onze opleidingen en trainingen ook aan in de vorm van open inschrijving. Deze tref je hieronder gegroepeerd naar vakgebied aan. Mocht je door de bomen het bos niet meer zien, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze opleidingsadviseurs staan je graag te woord met geheel vrijblijvend advies over wat in jouw situatie het beste passend is.

Onze kenmerken

  • We doen wat we trainen

  • Gespecialiseerd door ervaring

  • Geaccrediteerde opleidingen
  • Maatwerk en in-company mogelijk

Praktisch projectmanagement

Projectmanagement methoden

Projectmanagement competenties

Leergangen

Agile projectmanagement

Lean

Programmamanagement methoden

De trainingen en opleidingen voor privacymanagement worden aangeboden in samenwerking met Frijlande – Instituut voor privacymanagement. Via onderstaande links gaat u rechtstreeks naar de website van Frijlande.

Praktisch privacy management

PE-modules (Permanente Educatie)

Post-HBO

PRINCE2® and MSP® are registered trade marks of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited. All rights reserved.