In 2020 is voor veel mensen het dagelijks leven behoorlijk verandert als gevolg van de pandemie. Dagelijks contact met grootouders en ouders via videoverbindingen. We houden fysieke afstand en dragen inmiddels mondkapjes. Iedereen draagt zo zijn steentje bij aan het bestrijden van het Coronavirus.

Triple Plus heeft een groot deel van haar opleidingen en trainingen geschikt gemaakt voor de “Online Classroom”. We gebruiken hiervoor online videoconferencing software om met elkaar te kunnen verbinden. Iedereen neemt deel vanuit zijn eigen werkplek. Hierdoor hebben we al vele groepen kunnen bedienen waardoor er geen studievertraging werd opgelopen. Onze geaccrediteerde examens worden door een online proctor systeem op afstand afgenomen.

Op deze manier hoeft uw ontwikkeling in deze tijd niet stil te staan. U kunt via onze online classroom trainingen en opleidingen blijven volgen incl. geaccrediteerde examens halen. De reacties die we van cursisten krijgen zijn zeer positief al prefereren ze een fysieke trainingslocatie met gezamenlijke lunches. Dat snappen we best, dat doen wij ook 🙂

De voordelen van onze online classroom op een rijtje:

  • Mogelijk voor bijna alle opleidingen en trainingen incl. examens;
  • Gegeven door geaccrediteerde trainers die “live” aanwezig zijn;
  • Mogelijkheden voor discussies en verdieping;
  • Zelfde kwaliteit als je gewend bent maar dan online;
  • Gegarandeerde start, ook bij kleine groepen.

Indien u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op en we plannen een sessie in overleg met u in.