Of je nu manager, projectleider, teamleider of (staf)medewerker bent, vanuit elke positie kunnen processen of knelpunten met behulp van Lean methodieken gestructureerd worden verbeterd.

In de klassikale, interactieve en praktijkgerichte LEAN Orange Belt training van Triple Plus leer je in 2 dagen de basis van Lean management en een aantal belangrijke, veelgebruikte Lean instrumenten toe te passen.

De Lean aanpak leidt tegelijkertijd tot het reduceren van kosten, verhogen van de klanttevredenheid én verkorten van de doorlooptijd. Er wordt geïnvesteerd in de eigen mensen en gebruik gemaakt van hun kennis en kunde.

Docent Patrick Wennekes is gecertificeerd Black Belt Lean Six Sigma en heeft jarenlange ervaring met het werken aan continue verbeteren, Lean en Lean Six Sigma. Hij is, naast trainer voor Triple Plus, werkzaam in het Martini ziekenhuis in Groningen.

De Lean Orange Belt training is geschikt voor iedereen die wil leren om met behulp van Lean instrumenten zelfstandig aan de slag te gaan met het verbeteren van processen en knelpunten in processen.

Het is wenselijk om voorafgaand aan de training al eens na te denken over een probleem of iets waar je tegenaan loopt in de werkomgeving. Basiskennis van Microsoft Excel is een pré.

Andere geplande LEAN trainingen:

Lean Orange Belt

24 juni @ 09:00 - 1 juli @ 16:30

Lean Orange Belt

7 september @ 09:00 - 21 september @ 16:30