Geef je carrière een boost: informeer naar de mogelijkheden

Het is niet meer weg te denken in de manier waarop we met elkaar samenwerken. Steeds vaker gebeurt dit in tijdelijke samenwerkingsverbanden waarbij meerdere disciplines met elkaar een resultaat realiseren. Of het nu om een projectmatige opdracht gaat, een project, een programma of misschien wel via Agile werken. Er zijn vele wegen die u bij het gewenste eindresultaat kunnen brengen.

Triple Plus biedt een compleet opleidingsportfolio waarin alle bovengenoemde vormen worden ondersteund. Van geaccrediteerde cursus tot een complete post HBO opleiding. Waardevol voor je CV en in de praktijk. Zie hier ons gehele portfolio. Om te ontdekken wat voor jou het beste past, organiseert Triple Plus met enige regelmaat informatiebijeenkomsten. Zowel online in onze online classroom als ook bij ons op locatie zelf. Hiermee kan je kennismaken met de docenten en voorproefje krijgen van ons aanbod.

Deze bijeenkomsten zijn gratis en bieden je een goede verkenning zonder dat je ergens aan vast zit.

We stellen het op prijs als je je van te voren even aanmeldt er is een maximum aantal deelnemers dat we per keer kunnen bedienen.

Komt je ook?

Geplande data