U wilt binnenkort als projectleider aan de slag, of u bent al een poosje aan de slag als projectleider en mist nog een solide basis die u helpt in opzetten, sturen en succesvol afronden van projecten. Er is een groot aanbod van verschillende opleidingen en trainingen die u daarbij kan helpen. Welke is nu het meest geschikt voor u? Wat gaat u doen? Projectmatig werken? Agile? PRINCE2? IPMA? De kans bestaat dat u door de bomen het spreekwoordelijke bos ook niet meer ziet.

Om precies op deze behoefte in te spelen heeft Triple Plus de leergang basis projectleiding ontwikkeld. De leergang combineert een aantal bestaande modules tot één samenhangend geheel waarbij u een solide kennisbasis als projectleider opbouwt die u effectief maakt in uw rol als projectleider. U krijgt niet alleen een schroevendraaier en een setje spijkers aangereikt, u krijgt de hele gereedschapskist met volledige inhoud voor elke projectleider en u leert deze ook nog eens te hanteren. Na afloop weet u precies welke route door het bos voor uw project de meest geschikte is.

Alle relevante methodes en werkwijzen komen aan bod zodat u in staat bent deze in de praktijk te hanteren. Deze leergang is geschikt als basis voor alle typen projecten, van groot tot klein, van complex tot minder complex. De leergang is inclusief certificering op projectmatig werken en PRINCE2® Foundation en wordt afgesloten met een proeve van bekwaamheid in een interactieve simulatie waarbij we een project van kop tot staart doorlopen. Nieuwsgiering? Kijk hier voor een uitgebreide omschrijving en schrijf u in of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.