Formats projectmatig werken

Op deze pagina vind je een aantal basis formats terug voor projectmatig werken. Je kan deze als basis gebruiken voor jouw eigen projecten en aanpassen/aanvullen waar dat in jouw situatie van toepassing is. Het gebruik ervan kan handig zijn maar is natuurlijk geen doel op zich. Het proces om te komen tot goede afspraken is vele malen belangrijker.

Naast de projectkaart in Word-format kan je ook gebruik maken van een digitale projectkaart in Summmit. Dit is een toepassing die door Triple Plus is ontwikkeld waarbij projectleiders voor meerdere projecten overzichtelijk projectkaarten kunnen onderhouden en desgewenst delen met anderen. Hier kan je ook risico-, issue, actie- en besluitenlijsten in bijhouden.

Oriëntatiefase

Definitiefase

Realisatiefase(n)

Afrondingsfase

Formats projectmatig werken
Projectkaart of projectcanvas

Eerstvolgende training

Projectmatig werken

21/01/2022 @ 09:00 - 04/02/2022 @ 16:30

Advies

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen hebben, een advies of een vrijblijvende offerte willen? Neem dan nu contact op, we helpen je graag verder.

Liever op maat of in-company?

Triple Plus kan veel van haar opleidingen en trainingen ook in-company en als maatwerk verzorgen. Voor een groep medewerkers binnen dezelfde organisatie is dat over het algemeen voordeliger dan individueel inschrijven. Er worden dan tijdens de training praktijkvoorbeelden uit het eigen bedrijf/de organisatie gebruikt en ook kunnen er specifieke thema’s en modules in vaardigheden en technieken worden toegevoegd. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen
Bel mij terug
Bericht sturen