Het leren gebruiken en toepassen van de “PROJECTKAART” bij projectmatige opdrachten en projecten is al jaren een hit en eyeopener in de trainingen en coachingsituaties van Triple Plus. De kaart daagt uit tot creativiteit, maar biedt ook inzicht en overzicht in de voor de opdracht of het project belangrijke besturingselementen.

Vanaf nu is de projectkaart is ook digitaal beschikbaar: SUMMMIT.

SUMMMIT is gemaakt in co-creatie tussen projectmanagers, designers en developers. Het resultaat is een fantastisch hulpmiddel dat door projectleiders flexibel en naar eigen inzicht is te gebruiken.

Het enige dat nodig is, is een browser en toegang tot internet. Of nu een smartphone, tablet, laptop of desktop wordt gebruikt, SUMMMIT past zichzelf aan zodat het overal te gebruiken is. Er wordt niks geïnstalleerd, SUMMMIT is volledig webbased.

Er zijn geen beperkingen of voorschriften. Een projectmanagementtool waarmee overzicht en inzicht gecreëerd wordt in een project. Vanaf oriëntatie op de opdracht tot en met het opleveren van het eindresultaat.

SUMMMIT is een samenwerkingsverband van Triple Plus, Trics Media (Jelmer de Jong) en Dotking (Thijmen Krol).

Bij de ontwikkeling hebben drie zaken voorop gestaan: eenvoud, gebruikersgemak en flexibiliteit. Met de eis dat alles altijd en overal beschikbaar moet zijn, geen ingewikkelde planningspakketten of enterprise resource systemen.

Alleen behoefte aan een overview van het project of ook overzichten kunnen bijhouden of misschien zelfs wel analyses kunnen maken? Ook anderen mee laten kijken? Het kan allemaal en niks is verplicht.

Er is geen sprake van lange contracten met opzegtermijnen, het is altijd per direct op te zeggen.

Probeer SUMMMIT 30 dagen geheel gratis.

Download HIER de SUMMMIT flyer.

Nieuwsbrief SUMMMIT - november 2017

Meer weten? Zie https://www.summmit.nl/ of bel 05 98 62 65 00 

 

Wij werken o.a. voor

Buhrman
Essent
KPN
Brandweer
Sogeti
Rijksauditdienst
APM
Noorderlink
Gemeente Groningen
RDW
CBS
Gemeente Hof van Twente
Waterschap Noorderzijlvest
Politie Nederland
Provincie Fryslân
SNN
Ministerie van Defensie
Noorderpoort
Rabobank
UMCG
PostNL
Hanzehogeschool Groningen