Procesgericht vernieuwen

U wilt uw organisatie vernieuwen. Overschakelen van een focus op efficiency en kwaliteit alleen naar een focus op efficiency, kwaliteit, flexibiliteit en innovatie.

Samen met uw collega afdelings-managers de transitie maken van hokjesdenken naar procesdenken. Maar deze overgang is bijzonder lastig te maken. En zeker zonder een hanteerbare veranderaanpak zult u uw collega’s niet mee krijgen.

De aanpak van MWP Advies

Het bijzondere van onze aanpak is dat alle producten uitgaan van eenzelfde uitgekiend concept: het procesmodel van de adaptieve organisatie. Wij staan achter u en gaan samen met uw organisatie aan de slag. Zo ontstaat een zelflerende organisatie.

De transparante processen waarborgen dat alle onderdelen van de organisatievernieuwing blijven aansluiten en medewerkers snel een eenduidig begrippenkader ontwikkelen. Dit draagt bij tot een snelle acceptatie en implementatie. Al onze instrumenten zijn in de praktijk getest. Daarmee garanderen wij u een resultaatgericht advies.

Beproefde tools

MWP Advies beschikt over beproefde tools waarmee op een efficiënte wijze uw positiespel wordt ondersteund. Het management krijgt een plaatje waarin alle aspecten, zoals HRM, financiën, ICT, productontwikkeling en uitvoering zijn geïntegreerd. In dit proces spelen uw medewerkers een actieve rol. Want bij hen zit de kennis en zij moeten ermee werken! Zo ontstaat een nieuwe organisatiestructuur met een breed draagvlak passend bij uw organisatiecultuur en gekozen positie.

Wij werken o.a. voor

Buhrman
Essent
KPN
Brandweer
Sogeti
Rijksauditdienst
APM
Noorderlink
Gemeente Groningen
RDW
CBS
Gemeente Hof van Twente
Waterschap Noorderzijlvest
Politie Nederland
Provincie Fryslân
SNN
Ministerie van Defensie
Noorderpoort
Rabobank
UMCG
PostNL
Hanzehogeschool Groningen