HanzePro is de toegang tot het deeltijd onderwijs aanbod van de Hanzehogeschool Groningen. 
HanzePro helpt om kennis, vaardigheden, talenten en competenties te ontwikkelen die voor werk en carrière cruciaal zijn.

Als professional flexibel blijven en voortdurend mee ontwikkelen met een veranderende vraag? Time to turn pro!

De scholing op het gebied van projectmanagement bij HanzePro vindt plaats in samenwerking met Triple Plus. Dankzij jarenlange ervaring kent Triple Plus alle ins en outs van projectmanagement in de praktijk. De Hanzehogeschool heeft veel ervaring met de koppeling van project en organisatie.

De samenwerking tussen Triple Plus en HanzePro biedt dus praktische en inhoudelijke kennis van projectmanagement maar laat ook zien hoe een project in de context ingepast kan worden.

De projectmanagementopleidingen die HanzePro samen met Triple Plus aanbiedt:

Bij succesvolle afronding van de opleiding Post HBO Projectmanagement ontvangt de deelnemer een diploma van de Stichting Post-HBO Nederland en wordt hij/zij opgenomen in het landelijk CPION register.


 

Post HBO privacymanagement

Frijlande - instituut voor privacymanagement is een onderdeel van Triple Plus. 

Door de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) moeten bedrijven en organisaties hun processen aanpassen en/of aanvullen maar ook hun management en medewerkers opleiden en instrueren om aan de eisen van de AVG te voldoen en binnenkort (mogelijk 2020) ook aan de eisen van de e-Privacy Verordening (ePV). Datamanagement en gegevensbescherming worden steeds belangrijker.

Frijlande kan daarbij helpen en ondersteunen door middel van advisering, opleidingen en detachering waarbij gebruik wordt gemaakt van een werk- en denkkader waarin privacyrecht, verandermanagement en projectmanagement samengebracht zijn.

De door het CPION geaccrediteerde registeropleiding Post HBO privacymanagement van Frijlande wordt ook aangeboden door HanzePro.

Bij succesvolle afronding van de opleiding Post HBO Privacymanagement ontvangt de deelnemer een diploma van de Stichting Post-HBO Nederland en wordt hij/zij opgenomen in het landelijk CPION register.


 

Informatieavonden en proefcolleges bij HanzePro 

HanzePro organiseert regelmatig informatieavonden en proefcolleges over onder meer de Post HBO opleiding projectmanagement (Triple Plus) en Post HBO privacymanagement (Frijlande).

 

Wij werken o.a. voor

Buhrman
Essent
KPN
Brandweer
Sogeti
Rijksauditdienst
APM
Noorderlink
Gemeente Groningen
RDW
CBS
Gemeente Hof van Twente
Waterschap Noorderzijlvest
Politie Nederland
Provincie Fryslân
SNN
Ministerie van Defensie
Noorderpoort
Rabobank
UMCG
PostNL
Hanzehogeschool Groningen