Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven is de dienstverlening van de Hanzehogeschool Groningen die mensen ondersteunt bij hun professionele ontwikkeling en bedrijven bij de (competentie-) ontwikkeling van hun medewerkers.

De brede kennis en deskundigheid van de Hanzehogeschool Groningen wordt toegepast in hun (deeltijd)opleidingen, cursussen of trainingen. Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven heeft ruim 180 opleidingen!​ Voor bedrijven ontwikkelen en verzorgen ze opleidingen op maat.

De scholing op het gebied van projectmanagement op de Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven vindt plaats in samenwerking met Triple Plus. Dankzij jarenlange ervaring kent Triple Plus alle ins en outs van projectmanagement in de praktijk. De Hanzehogeschool heeft veel ervaring met de koppeling van project en organisatie.

De samenwerking tussen Triple Plus en de Hanzehogeschool biedt dus praktische en inhoudelijke kennis van projectmanagement maar laat ook zien hoe een project in de context ingepast kan worden.

Wij werken o.a. voor

Buhrman
Essent
KPN
Brandweer
Sogeti
Rijksauditdienst
APM
Noorderlink
Gemeente Groningen
RDW
CBS
Gemeente Hof van Twente
Waterschap Noorderzijlvest
Politie Nederland
Provincie Fryslân
SNN
Ministerie van Defensie
Noorderpoort
Rabobank
UMCG
PostNL
Hanzehogeschool Groningen