APMG-International is een toonaangevend exameninstituut, gespecialiseerd in accreditatie en certificering van trainings- en consultancyorganisaties.

APMG-International is in 1993 opgericht en heeft een wereldwijd netwerk van kantoren in 7 landen (Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Australië, China, India, Duitsland en Nederland) en in 21 talen. APMG Benelux is gevestigd in Nederland en is verantwoordelijk voor de accreditatie van de in de Benelux gevestigde aanbieders van o.a. PRINCE2 en MSP trainingen, trainers en examens.

Het uitgebreide PRINCE2 en MSP kwaliteitssysteem is ontwikkeld door APMG. Sinds 2013 is AXELOS eigenaar van onder andere PRINCE2 en MSP en sindsdien voert APMG de accreditering en certificering van trainings- en consultancyorganisaties uit voor AXELOS.

Triple Plus is door APMG voor AXELOS geaccrediteerd als Accredited Training Organisation (ATO) voor PRINCE2® en voor MSP®. 

Het doel van APMG is om consistente kwaliteit en ondersteuning te bieden aan trainings- en consultancyorganisaties. Het strenge assessmentproces van APMG-International wordt over de hele wereld erkend. Om onafhankelijkheid te waarborgen, biedt APMG zelf geen trainingen aan.

Wij werken o.a. voor

Buhrman
Essent
KPN
Brandweer
Sogeti
Rijksauditdienst
APM
Noorderlink
Gemeente Groningen
RDW
CBS
Gemeente Hof van Twente
Waterschap Noorderzijlvest
Politie Nederland
Provincie Fryslân
SNN
Ministerie van Defensie
Noorderpoort
Rabobank
UMCG
PostNL
Hanzehogeschool Groningen