Triple Plus is verhuisd! | 29 augustus 2018

Het nieuwe (bezoek)adres:

Triple Plus - opleidings- en congrescentrum “Meerwold”

Laan Corpus den Hoorn 300

9728 JT Groningen

Via de volgende link vind je de routebeschrijving: Routebeschrijving Triple Plus

De volgende partnerbedrijven van Triple Plus zijn ook naar “Meerwold” verhuisd:


dia1-1.jpg

 


 

Triple Plus Nieuwsbrief 20 december 2017

Triple Plus wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en succesvol 2018! Triple Plus Nieuwsbrief.

dia1.jpg

De Triple Plus Nieuwsbrief per e-mail ontvangen? Aanmelden Nieuwsbrief Triple Plus

 


SUMMMIT Nieuwsbrief 16 november 2017

Meer weten over de SUMMMIT - de digitale projectkaart van Triple Plus? Nieuwsbrief SUMMMIT

SUMMMIT kan 30 dagen gratis en geheel vrijblijvend gebruikt worden.

projectkaart.jpg

 


 


http://www.tripleplus.nl/site/assets/files/1492/triple_plus_-_frijlande.jpgTriple Plus Nieuwsbrief 17 augustus 2017

Vandaag is de Triple Plus Nieuwsbrief verzonden, met informatie over de Opleidingen Inloop op woensdag 6 september.

De Triple Plus Nieuwsbrief per e-mail ontvangen? Aanmelden Nieuwsbrief Triple Plus

 


Opleidingen inloop woensdag 6 september 14 augustus 2017

Meer weten over de opleidingen van Triple Plus?
Kom dan op woensdag 6 september 2017 tussen 16.00 en 19.00 uur naar de "Opleidingen inloop" van Triple Plus.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@tripleplus.nl, maar vrijblijvend binnenlopen op 6 september kan ook.

Triple Plus organiseert de Opleidingen inloop samen met Frijlande - instituut voor privacy management.

 


Nieuwe kansberoepenlijst Scholingsvoucher 18 juli 2017

Sinds 18 juli 2017 is er een NIEUWE Kansberoepenlijst voor de UWV Scholingsvoucher: Kansberoepenlijst juli 2017

Je kunt gebruik maken van de Scholingsvoucher van € 2.500,00 als:
* je een zorgberoep in de langdurige zorg hebt of als
* je een zorgberoep in de langdurige zorg hebt gehad en vanuit die baan een WW-uitkering of IOW-uitkering ontvangt.

Als je zorg verleent aan mensen die langdurig van zorg afhankelijk zijn, werk je in de langdurige zorg. Dit kan zowel in een instelling als in de thuiszorg zijn. Denk hierbij aan ouderenzorg, gehandicaptenzorg en langdurige geestelijke gezondheidszorg. Als je een functie in de zorg hebt gehad waarbij je geen directe zorg verleende, maar administratieve werkzaamheden verrichtte, kom je niet in aanmerking voor de UWV scholingsvoucher.

Een Scholingsvoucher is een tijdelijke subsidie. Je vraagt deze vergoeding aan als je een opleiding wilt volgen in de richting van een "Kansberoep", dit zijn beroepen waar de kans op werk gemiddeld of hoger is.

Triple Plus Opleidingen

 


SUMMMIT - de digitale projectkaart 12 juni 2017

Het leren gebruiken en toepassen van de “PROJECTKAART” bij projectmatige opdrachten en projecten is al jaren een hit en eyeopener in de trainingen en coachingsituaties van Triple Plus. De kaart daagt uit tot creativiteit, maar biedt ook inzicht en overzicht in de voor de opdracht of het project belangrijke besturingselementen. Vanaf nu is de projectkaart is ook digitaal beschikbaar: SUMMMIT

Er zijn geen beperkingen of voorschriften. Een projectmanagementtool waarmee overzicht en inzicht gecreëerd wordt in een project. Bij de ontwikkeling hebben drie zaken voorop gestaan: eenvoud, gebruikersgemak en flexibiliteit.

Er is geen sprake van lange contracten met opzegtermijnen, het is altijd per direct op te zeggen. Probeer SUMMMIT 30 dagen geheel gratis.

 


Projectenwijzer deel 2 is verschenen 15 mei 2017

In verband met het grote succes van de Triple Plus "Projectenwijzer - Handreiking projectmatig werken" (september 2015) heeft Jan de Wit deel 2 geschreven: "De negen principes van succesvol projectmanagement". Meer informatie: Projectenwijzer

 


Erik Reudink bronzen IPMA projectmanager van het jaar Award 10 april 2017

Erik Reudink heeft de bronzen IPMA-NL Projectmanager van het jaar Award 2017 gewonnen! Erik is tijdens zijn IPMA-B studie begeleid door Gert Touw van Triple Plus. Meer weten over IPMA begeleiding? Zie: IPMA assessmentbegeleiding.

 


Het Rode Kruis bedankt Triple Plus 23 februari 2017

In plaats van het versturen van kerstkaarten heeft Triple Plus in december 2016 een bedrag gedoneerd aan Serious Request, voor het Rode Kruis, bij het Glazen Huis in Breda. Vandaag ontvingen we een bedankbrief: Het Rode Kruis bedankt. Serious Request heeft maar liefst € 8.744.131,- opgehaald!

 


Triple Plus NIMA Nieuwsbrief 6 februari 2017

De Triple Plus NIMA nieuwsbrief is vandaag verstuurd.

Nieuw in het Triple Plus opleidingsaanbod zijn De NIMA A opleidingen Marketing, Communicatie en Sales in Groningen zijn nieuw in het Triple Plus opleidingsaanbod. We bieden de opleidingen aan onder de noemer "Opleiden 3.0", omdat er 3 leerlijnen worden geïntegreerd: de inhoudelijke, de professionele en de praktijkleerlijn.
Triple Plus is in 2016 Education Partner van NIMA geworden en voldoet hiermee aan de door NIMA gestelde eisen van kwaliteit en onafhankelijkheid. Als partner werkt Triple Plus nauw samen met NIMA in het aanbieden van opleidingen die naadloos aansluiten op de examens van NIMA.

"Je carriere maak je samen met NIMA"

 


Met de Scholingsvoucher omscholen naar kansberoep 25 januari 2017

De Scholingsvoucher is een tijdelijke subsidie waarmee u zich kunt laten bij- of omscholen naar een kansberoep. Voor veel opleidingen die leiden tot een erkend diploma of certificaat kunt u tot € 2.500,00 van de studiekosten vergoed krijgen door de Scholingsvoucher aan te vragen: u vergroot uw kansen op de arbeidsmarkt en sommige opleidingen zijn dan zelfs gratis.

Voorwaarden: 

  • U werkt als zelfstandige, u heeft een arbeidsovereenkomst of ontvangt een WW-uitkering en u wilt zich laten omscholen naar een beroep van de UWV kansberoepenlijst. De kansberoepenlijst wordt elk half jaar vernieuwd.

  • U plaatst uw cv op werk.nl en gaat ermee akkoord dat het UWV u registreert als werkzoekende.

  • Voor de opleiding kan een erkend diploma of certificaat behaald worden, bijv. NIMA, PRINCE2®, MSP® of IPMA 

  • U vraagt de Scholingsvoucher aan, uiterlijk 14 dagen na de 1e opleidingsdag.

Alle informatie vindt u op www.uwv.nl/scholingsvoucher.

 


Triple Plus brengt NIMA opleidingen terug in Noord-Nederland! 21 december 2016

In deze nieuwe opleidingen staan 3 leerlijnen centraal om tot een volwaardige afronding te komen en daarom noemt Triple Plus dit NIMA versie 3.0. Niet alleen gericht op het examen, maar ook gericht op persoonlijke ontwikkeling en de praktijk.

"Je carriere maak je samen met NIMA"

 


Opleiding Post HBO Privacy Management als Registeropleiding aangemerkt 20 december 2016

De opleiding Post HBO Privacy Management van Instituut Frijlande heeft het predikaat Post HBO Registeropleiding gekregen van de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland (SPHBO), na een positief advies van het CPION. 

Frijlande, instituut voor privacy management, is een initiatief van drie bestaande marktpartijen, die actief zijn op het gebied van projectmanagement, juridische advisering (privacy) en opleidingen: Commutatio, IT's Privacy en Triple Plus. Frijlande gaat in 2017 van start en richt zich op het gebied van privacy management op opleiden, netwerkontwikkeling en consulting.

Instituut Frijlande gaat in 2017 van start en richt zich op het gebied van privacy management op opleiden, netwerkontwikkeling en consulting.

Voor meer informatie kunt u mailen naar secretariaat@tripleplus.nl of bellen met 05 98 62 65 00.

 


IPMA trainingen op basis van ICB versie 4 vanaf januari 2017 25 november 2016

Vanaf januari 2017 organiseert Triple Plus IPMA-D en -C trainingen op basis van ICB versie 4 (Individual Competence Baseline). Hierbij wordt het medio oktober 2016 uitgegeven boek "Projectmanagement op basis van ICB versie 4" gebruikt.

Meer informatie en inschrijven voor de training: IPMA-D en IPMA-C.

Al in het bezit van het IPMA-C of -B certificaat? En begeleiding nodig bij het schrijven van het rapport? Review? Voorbereiding op het assessment zelf? Andere coachingsbehoeftes? Na een intake wordt een op maat gesneden IPMA assessmentbegeleiding geoffreerd. 

 


Triple Plus en MWP-Advies lanceren Fit2swarm.com! 13 oktober 2016

Vandaag lanceren Triple Plus en MWP-Advies het nieuwe softwaresysteem voor organisaties die (willen) overstappen op een veel flexibelere manier van werken, namelijk het zwermen: Fit2swarm.

Bij zwermen worden de medewerkers van een bedrijf daar ingezet waar nu het meeste werk is. Dit zorgt voor kortere doorlooptijden, minder overcapaciteit, minder overhead en lagere managementinspanning en vooral ook veel meer tevredenheid bij de medewerkers.

 


2 groepen Post HBO Projectmanagement van start 19 september 2016

In verband met maar liefst 25 aanmeldingen starten Triple Plus docenten Gert Touw en Patrick Wennekes op 19 september met 2 groepen Post HBO Projectmanagement!

Deze opleiding is een samenwerking van Triple Plus en de Hanzehogeschool: Triple Plus kent alle ins en outs van projectmanagement in de praktijk en de Hanzehogeschool heeft veel ervaring met de koppeling van project en organisatie.

De 1e module van deze Post HBO opleiding is "Projectmatig management" en bestaat uit de onderdelen Projectmatig Werken, Projectcompetenties en Projectmethodieken en principes.

 


Extra trainingen gepland | 11 augustus 2016

We hebben vanaf september 2016 extra trainingsdata gepland. Op 11 augustus hebben we weer een nieuwsbrief verstuurd. Als u de volgende nieuwsbrief per e-mail wilt ontvangen, dan kunt u zich aanmelden door een mail te sturen.  

In november starten de door Triple Plus verzorgde (door Alfred Krol en Jan de Wit) Noorderlink Academy opleidingen Projectmatig leren werken en Professioneel Projectleiderschap. Aanmelden voor deze opleidingen kan bij Noorderlink Academy.

 


Slagingspercentage Triple Plus 100%! | 22 juli 2016

Ook op 15 juli zijn weer alle Triple Plus cursisten geslaagd voor PRINCE2® Foundation!

Tot nu toe zijn in 2016 (net als over heel 2015) álle cursisten geslaagd die de opleiding PRINCE2® Foundation, Practitioner of ReRegistration of MSP® bij Triple Plus hebben gevolgd! (Een enkeling na een herexamen.)

Inschrijven voor een opleiding in of na september kan uiteraard ook in de zomervakantie.

Triple Plus wenst u een fijne zomer!

 


Zwermen: Evolutionair Systemisch Wereldbeeld (ESW)8 juli 2016

Organisaties zijn toe aan een nieuwe manier van organiseren. De medewerkers volgen het werk, zodat u veel flexibeler bent in capaciteit, de medewerkers meer afwisselend werk hebben en er een gezamenlijk verantwoordelijkheidsgevoel is voor het klaren van de klus. Wij hanteren hiervoor de term "zwermen", waar het werk is, zijn ook de medewerkers, en dat zal iedere keer ergens anders zijn. Hiermee kan de efficiency van uw bedrijf verdrievoudigen. Triple Plus, dus. De basis voor deze theorie ligt in de evolutietheorie van Darwin, en wordt ook wel Evolutionair Systemisch Wereldbeeld (ESW) genoemd.

Meer weten over de software die Triple Plus samen met MWP-advies in Delft hiervoor heeft ontwikkeld, bent u nieuwsgierig over de mogelijkheden van organiseren, al dan niet in combinatie met FUS?

 


Presentatie Digitale Projectkaart | 10 juni 2016

Samen met Trics Media hebben we een Digitale Projectkaart ontworpen en de conceptversie op 10 juni gepresenteerd 

Volg Triple Plus op LinkedInFacebook en Twitter om op de hoogte gehouden te worden.

 


16 juni 2016: informatieavond Hanzehogeschool 23 mei 2016

De scholing op het gebied van projectmanagement op de Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven vindt plaats in samenwerking met Triple Plus. Dankzij jarenlange ervaring kent Triple Plus alle ins en outs van projectmanagement in de praktijk. De Hanzehogeschool heeft veel ervaring met de koppeling van project en organisatie.

Triple Plus verzorgt alle Projectmanagement opleidingen op de Hanzehogeschool: PRINCE2®, Projectmatig werken en Post-HBO Projectmanagement.

Op donderdag 16 juni 2016 tussen 17.00 - 20.00  is er een informatieavond over deze opleidingen: aanmelding informatieavond

 


Triple Plus LinkedIn actie: win een Projectenwijzer! | 1 mei 2016

Op 1 mei 2016 is een exemplaar van de Triple Plus Projectenwijzer verloot onder de getagde personen, zie: LinkedIn Actie

Volg Triple Plus op LinkedInFacebook en Twitter om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe acties, nieuwe trainingen en nieuwe trainingsdata.

 


Triple Plus LinkedIn actie: win een Projectenwijzer! | 13 april 2016

De Projectenwijzer winnen? Tag in het LinkedIn bericht iemand die dit boek zou moeten lezen en hij/zij maakt kans op een gratis exemplaar!

Op 1 mei 2016 verloten we een exemplaar onder de getagde personen.

Auteur Jan de Wit is mede-eigenaar van Triple Plus en werkzaam als projectleider en projectmanagementtrainer. Zijn jarenlange ervaring is in deze wijzer to the point, compact en toegankelijk verwerkt. De Projectenwijzer is door de korte en bondige wijze van formuleren een houvast voor aankomend projectleiders en een handige geheugensteun voor meer ervaren projectleiders.

 


Triple Plus ingeschreven bij Springest | 31 maart 2016

Triple Plus is vanaf vandaag als opleider ingeschreven bij Springest, de grootste onafhankelijke vergelijkingssite voor opleidingen, trainingen en cursussen in Nederland. Voor elke ingevulde ervaring doneert Springest € 1,00 aan Stichting Edukans.

Heeft u een training gevolgd bij een Triple Plus docent? Deel dan uw ervaring: Springest - Triple Plus recensie

 


Informatie-avonden Hanzehogeschool - Triple Plus opleidingen24 maart 2016

Op donderdag 21 april en donderdag 16 juni 2016 organiseert de Hanzehogeschool informatie-avonden (van 17.00 tot 20.00 uur) over o.a. Post HBO Projectmanagement en de opleidingen PRINCE2 Foundation en PRINCE2 Practitioner die Triple Plus verzorgt voor de Hanzehogeschool: aanmelding informatieavond.  

 


PRINCE2® opleidingen in april 2016 op de Hanzehogeschool Groningen | 23 maart 2016

Triple Plus verzorgt alle PRINCE2® dag- en avondopleidingen voor de Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven.

Op 5 april 2016 start de volgende PRINCE2 Practitioner avondopleiding (6 avonden les + examen op de 7e avond) en op 13 april 2016 start de volgende PRINCE2 Foundation avondopleiding (5 avonden les + examen op de 6e avond). Op 21 september 2016 start de volgende PRINCE2 Foundation dagopleiding (2 dagen les + daarna examen op een ochtend).

Een dagopleiding duurt van 9.00 tot 16.00 uur en een avondopleiding van 18.30 tot 21.30 uur.

 


Certificaat-uitreiking leergang "Professioneel Projectleiderschap" Noorderlink 22 maart 2016

Triple Plus docenten Alfred Krol en Jan de Wit verzorgen voor Noorderlink de leergangen "Professioneel Projectleiderschap" en "Projectmatig werken". De eindpresentaties en de certificaat uitreiking van de groep die op 3 november 2015 is gestart met de leergang "Professioneel Projectleiderschap", waren op 22 maart: iedereen is geslaagd!  De foto's staan op LinkedInFacebook en Twitter

 


Post HBO Projectmanagement gestart + informatie-avonden in april en juni7 maart 2016

In verband met de vele aanmeldingen zijn de Triple Plus docenten op 7 maart gestart met maar liefst 2 groepen Post HBO Projectmanagement!

Deze opleiding is een samenwerking van Triple Plus en de Hanzehogeschool: Triple Plus kent alle ins en outs van projectmanagement in de praktijk en de Hanzehogeschool heeft veel ervaring met de koppeling van project en organisatie.

Bij succesvolle afronding ontvangt de deelnemer een diploma van de Stichting Post-HBO en wordt opgenomen in het landelijk CPION register.  

Er zijn informatie-avonden over deze Post-HBO deeltijdopleiding op donderdag 21 april 2016 tussen 17.00 - 20.00 uur en donderdag 16 juni 2016 tussen 17.00 - 20.00 in Groningen: aanmelding informatieavond

 


Certificaat-uitreiking leergang "Projectmatig werken" Noorderlink 16 februari 2016

Triple Plus docenten Alfred Krol en Jan de Wit verzorgen voor Noorderlink de leergangen "Professioneel Projectleiderschap" en "Projectmatig werken". De eindpresentaties en de certificaat uitreiking van de groep die op 13 oktober 2015 is gestart met de leergang "Projectmatig werken", waren op 16 februari. 

 


 

PRINCE2 Agile™ Practitioner in Agile Project Management 5 november 2015

Op 5 november 2015 hebben Triple Plus docenten Alfred Krol, Gert Touw en Jan de Wit hun "PRINCE2 Agile™ Practitioner Certificate in Agile Project Management" behaald. 

 


Overhandiging eerste exemplaar "Projectenwijzer" 11 september 2015

Op 11 september werd het eerste exemplaar van de door Triple Plus geschreven "Projectenwijzer - Handreiking projectmatig werken" door Monique Scholten van uitgever Reed Business overhandigd aan Jan de Wit van Triple Plus. 

De Projectenwijzer kost € 22,50 (inclusief btw en bezorgkosten) en is te bestellen bij Triple Plus: stuur een e-mail of bel 05 98 62 65 00. Het boek is ook te koop bij elke boekverkoper (winkels en internet) in Nederland.

De Projectenwijzer is ook de basis van de Triple Plus training "Projectmatig werken".

 


Post HBO Projectmanagement geaccrediteerd 25 augustus 2015

De opleiding Post HBO Projectmanagement is een samenwerkingsverband tussen Triple Plus en de Hanzehogeschool. In augustus 2015 is de opleiding officieel geaccrediteerd door de Stichting Post-HBO Nederland.

Bij succesvolle afronding ontvangt de deelnemer het diploma 'Projectmanagement' en wordt opgenomen in het landelijk CPION register.
Voor meer informatie: Post HBO Projectmanagement


Meld u aan voor de Triple Plus nieuwsbrief om automatisch op de hoogte gehouden te worden van nieuwe trainingsdata, nieuws en acties van Triple Plus of volg Triple Plus op LinkedInFacebook en Twitter.

 

Wij werken o.a. voor

Buhrman
Essent
KPN
Brandweer
Sogeti
Rijksauditdienst
APM
Noorderlink
Gemeente Groningen
RDW
CBS
Gemeente Hof van Twente
Waterschap Noorderzijlvest
Politie Nederland
Provincie Fryslân
SNN
Ministerie van Defensie
Noorderpoort
Rabobank
UMCG
PostNL
Hanzehogeschool Groningen