Wie zijn wij?

Alfred Krol

Alfred werkt sinds zijn studie HBO Accountancy en Bedrijfseconomie als account- en projectmanager.

Hij is geaccrediteerd PRINCE2®- en MSP®-trainer en docent van alle door Triple Plus, de Hanzehogeschool en door Noorderlink aangeboden opleidingen. Hij is mede-oprichter en mede-eigenaar van Triple Plus en heeft onder meer voor Sogeti, RDW, Ministerie van Defensie, Rabobank en gemeenten gewerkt. Daarnaast begeleidt Alfred IPMA certificeringstrajecten en coacht hij projectmanagers.

LinkedIn profiel: Alfred Krol

Gert Touw

Gert is na zijn HBO Bedrijfsinformatica afgestudeerd Master of Business Administration (MBA). Hij heeft ca. 25 jaar ervaring als project-/programmamanager (IPMA-B, PRINCE2® en MSP® Advanced Practitioner gecertificeerd) in een zeer breed werkterrein, in zowel opdrachten als opdrachtgevers. Opdrachtgevers vanuit het publieke domein, zoals een ministerie en gemeenten en vanuit het private domein zoals bijvoorbeeld PostNL, KPN en APM Terminals. Hij heeft zowel ervaring met nationale als internationale (wereldwijde) projecten.

Buiten zijn werkzaamheden als project-/programmamanager is Gert ook geaccrediteerd PRINCE2®- en MSP®-trainer en geeft hij diverse projectmanagement-gerelateerde trainingen, zoals IPMA en hij begeleidt ook IPMA certificeringstrajecten. Hij heeft ook de nodige ervaring als coach van met name projectmanagers.

LinkedIn profiel: Gert Touw

Jan de Wit

Jan heeft zeer veel kennis en ervaring op het gebied van (ICT) projectmanagement en (interim)management, het samenstellen van informatiseringprogramma’s en projectenportefeuilles, het adviseren bij de vertaalslag van bedrijfsstrategie naar uitvoering, organisatie ontwikkeling en het optimaliseren van de bedrijfsvoering.

Hij is mede-oprichter en mede-eigenaar van Triple Plus, geaccrediteerd PRINCE2®-trainer en docent van alle door Triple Plus, de Hanzehogeschool en Noorderlink aangeboden opleidingen. Hij begeleidt IPMA certificeringstrajecten en coacht projectmanagers, heeft bij vele gemeenten trainingen Projectmatig werken verzorgd en onder meer gewerkt voor Politie, Brandweer, GHOR, GGD, gemeenten, ESSENT, RDW, BD Kiestra, Noorderpoort en Alfa-college.  

Jan is auteur van de Triple Plus "Projectenwijzer - Handreiking projectmatig werken" (ISBN: 9789035248526)

LinkedIn profiel: Jan de Wit

Ans Assies

LinkedIn profiel: Ans Assies

Heleen van Balen

LinkedIn profiel: Heleen van Balen

Gretha de Wit-Roelfs

Gretha is officemanager, verantwoordelijk voor de cursusadministratie en -coördinatie, debiteuren- en crediteurenadministratie en aanspreekpunt voor cursisten en klanten.

LinkedIn profiel: Gretha de Wit-Roelfs

Wat kunnen we voor u betekenen?

Naast training en coaching legt Triple Plus zich toe op project- en programmamanagement, interim management en consultancy. Triple Plus heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en inmiddels langdurige klantrelaties en een uitgebreid partnernetwerk opgebouwd.

Triple Plus organiseert opleidingen op basis van open inschrijving, zie Triple Plus - opleiding en training, maar alle opleidingen worden ook als maatwerk en in-company verzorgd.  

Triple Plus heeft een samenwerkingsverband met de Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven en verzorgt daar alle projectmanagementtrainingen: PRINCE2 Foundation, PRINCE2 Practitioner, Projectmatig werken, Projectmanagement voor projectleiders en de opleiding Post-HBO projectmanagement.

Triple Plus verzorgt voor Noorderlink Academy de leergangen Projectmatig leren werken en Professioneel projectleiderschap.

Binnen het vakgebied project- en programmamanagement heeft Triple Plus met succes o.a. de volgende soorten opdrachten uitgevoerd:

 • Implementaties van projectmanagement methodieken
 • Opzetten en professionaliseren van projectorganisaties
 • Geven van (maatwerk)trainingen en workshops
 • Individuele coaching van projectmanagers
 • Opzetten van expertisecentra
 • Uitvoeren Projectaudits
 • Begeleiden van professionaliseringsprogramma
 • Detachering van projectmanagers en programmamanagers
 • Begeleiden bij certificeringstrajecten (o.a. IPMA-C en IMPA-B)
 • Uitvoeren van individuele assessments en projectassessments
 • Middels een projectrevival weer op de rails zetten van vastgelopen projecten

Wij werken o.a. voor

Buhrman
Essent
KPN
Brandweer
Sogeti
Rijksauditdienst
APM
Noorderlink
Gemeente Groningen
RDW
CBS
Gemeente Hof van Twente
Waterschap Noorderzijlvest
Politie Nederland
Provincie Fryslân
SNN
Ministerie van Defensie
Noorderpoort
Rabobank
UMCG
PostNL
Hanzehogeschool Groningen