Waarom 3.0?

Triple Plus is officieel Education Partner van het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) en voldoet hiermee aan de door NIMA gestelde eisen voor kwaliteit en onafhankelijkheid. Als partner werken wij nauw met NIMA samen in het aanbieden van opleidingen die naadloos aansluiten op de examens van NIMA.

NIMA is een vereniging van, voor en door marketeers. NIMA stimuleert, ontwikkelt en professionaliseert marketeers die werken in het vakgebied marketing. NIMA is de enige instantie in Nederland die onafhankelijk examineert in marketing, sales, communicatie en marktonderzoek. De examens toetsen het inzicht, de kennis en de vaardigheden die nodig zijn om succesvol te functioneren in het bedrijfsleven. Het diploma geeft zo een helder en onafhankelijk bewijs van het niveau van bekwaamheid.

NIMA hanteert de niveaus A, B en C en de vakgebieden Marketing, Communicatie en Sales. "Je carriere maak je samen met NIMA".

Triple Plus biedt de volgende opleidingen aan:

In deze nieuwe opleidingen staan 3 leerlijnen centraal om tot een volwaardige afronding te komen, daarom wij noemen dit NIMA versie 3.0. Niet alleen gericht op het examen, maar ook gericht op persoonlijke ontwikkeling en de praktijk. Daarnaast past 3.0 natuurlijk ook goed bij Triple Plus :-) Deze leerlijnen zijn:

  1. Inhoudelijke leerlijn;
  2. Persoonlijke ontwikkeling leerlijn;
  3. Praktijk leerlijn.

Ad. 1 Inhoudelijke leerlijn

In de inhoudelijke leerlijn leert de deelnemer door middel van kennisoverdracht en casussen uit de praktijk, zich goed voor te bereiden op het examen.

Ad. 2 Persoonlijke ontwikkeling leerlijn

In de persoonlijke ontwikkeling leerlijn staan de ontwikkelingsdoelen van de deelnemer op het terrein van vaardigheden en gedrag centraal.

Ad. 3 Praktijk leerlijn

In de praktijkleerlijn wordt de praktijksituatie van de deelnemer meegenomen en in de lessen komen ook enkele gastdocenten langs die hun praktijkervaring delen met de deelnemers. Ook vindt er in de praktijk leerlijn een bedrijfsbezoek plaats.

Didactische werkvormen

De NIMA opleidingen worden bij Triple Plus verzorgd door zeer ervaren prakijkmensen die een scala aan uitdagende werkvormen toepassen gedurende de opleiding. Door deze mix wordt de deelnemer telkens uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen.

De werkvormen waar we actief gebruik van maken zijn: zelfstudie, literatuurstudie, hoorcollege, werkcollege, werkopdrachten, werken met een acteur, intervisie, supervisie en coaching. We vinden het belangrijk dat een opleiding bij Triple Plus niet alleen als inhoudelijk uitstekend wordt ervaren, maar de opleiding moet daarnaast ook nog eens fantastisch zijn om te volgen.

Brochure

De algemene NIMA informatie kunt u hier dowloaden: BROCHURE 

 

img_2623.jpg

Triple Plus diploma uitreiking NIMA A Marketing (links docent Koop Boer, daarnaast Heleen van Balen, directeur Triple Plus Opleidingen)

 

Meld u aan voor de Triple Plus nieuwsbrief om automatisch op de hoogte gehouden te worden van nieuwe trainingsdata, nieuws en acties van Triple Plus of volg Triple Plus op LinkedInFacebook en Twitter.

Wij werken o.a. voor

Buhrman
Essent
KPN
Brandweer
Sogeti
Rijksauditdienst
APM
Noorderlink
Gemeente Groningen
RDW
CBS
Gemeente Hof van Twente
Waterschap Noorderzijlvest
Politie Nederland
Provincie Fryslân
SNN
Ministerie van Defensie
Noorderpoort
Rabobank
UMCG
PostNL
Hanzehogeschool Groningen