Alle Triple Plus docenten/trainers verzorgen trainingen, maar werken daarnaast ook als (interim) projectleiders. Dankzij jarenlange ervaring kennen zij alle ins en outs van projectmanagement, projectleiderschap en opdrachtgeverschap in de praktijk. Alle Triple Plus opleidingen bieden u daarom zowel inhoudelijke als praktische kennis. Triple Plus is een door Axelos/PeopleCert geaccrediteerde opleidingsorganisatie voor PRINCE2® en MSP®.

Triple Plus wordt door cursisten beoordeeld met het cijfer 8,6 op Springest, de grootste onafhankelijke vergelijkingssite voor opleidingen, trainingen en cursussen in Nederland.

Onze project- en programmamanagement trainingen

Wij beschikken over opleidingslocaties in o.a. Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Leeuwarden, Maastricht, Utrecht en Zwolle. De opleidingen en trainingen die we verzorgen zijn:

Partner van HanzePro

Voor projectmanagement- en privacymanagement opleidingen zijn Triple Plus en Frijlande strategisch partner van HanzePro. HanzePro (tot april 2019 bekend onder de naam "Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven") ondersteunt professionals met (deeltijd)opleidingen, cursussen en trainingen.

Projectenwijzer

Voor de training "Projectmatig werken" maken we gebruik van een door Vakmedianet uitgegeven standaardwerk. Auteur Jan de Wit (mede-eigenaar van Triple Plus) heeft hiervoor de “Projectenwijzer – Handreiking projectmatig werken” geschreven (ISBN 9789463500135). De Projectenwijzer is een houvast voor aankomend projectleiders en een handige geheugensteun voor de meer ervaren projectleiders. 

"Projectenwijzer - de negen principes van succesvol projectmanagement" (ISBN 9789463500142) is in 2017 verschenen en is een aanvulling op de "Handreiking projectmatig werken". Klik HIER voor meer informatie over beide Projectenwijzers.

SUMMMIT - de digitale projectkaart

Het leren gebruiken en toepassen van de "projectkaart" bij projectmatige opdrachten en projecten is al jaren een hit en eyeopener in de trainingen en coachingsituaties van Triple Plus. De kaart daagt uit tot creativiteit, maar biedt ook inzicht en overzicht in de voor de opdracht of het project belangrijke besturingselementen.

Triple Plus heeft samen met Trics Media en Dotking en in co-creatie tussen projectmanagers, designers en developers, een fantastisch digitaal hulpmiddel gemaakt dat door projectleiders flexibel en naar eigen inzicht is te gebruiken: SUMMMIT, de digitale projectkaart.

Bij de ontwikkeling hebben drie zaken voorop gestaan: eenvoud, gebruikersgemak en flexibiliteit. Met de eis dat alles altijd en overal beschikbaar moet zijn, geen ingewikkelde planningspakketten of enterprise resource systemen.

Of liever maatwerk?

Bij onze maatwerktrajecten wordt de opleiding afgestemd op de specifieke behoeften en wensen van de klant. Er worden dan tijdens de training praktijkvoorbeelden uit uw bedrijf/organisatie gebruikt en ook kunnen er modules in vaardigheden en technieken naar wens worden toegevoegd. Leslocatie en lestijden worden in overleg met u gekozen en een eventueel examen vindt plaats op de door u gewenste locatie.

Specifiek voor gemeenten heeft Triple Plus een training projectmatig werken ontworpen. Bij de training hoort een “Handboek Projectmatig Werken” die op de betreffende gemeente wordt aangepast en uitgereikt wordt aan de cursisten.

Workshops of leertrajecten rond specifieke projectsituaties of onderwerpen zoals opdrachtgeverscap, ketenafhankelijkheden en risicomanagement behoren ook tot de mogelijkheden. Wij zijn niet gebonden aan één methode, we kennen ze allemaal, vanuit theorie en praktijk: Projectmatig werken, Twynstra en Gudde, PRINCE2, MSP, Agile, Projectmatig creëren, Scrum, PMBOK, Scrum, Lean, etc.

Voor meer informatie over of het aanvragen van een offerte voor maatwerktrainingen en workshops: stuur een e-mail of bel 05 98 62 65 00. Of maak gebruik van de "Bel mij" button onder aan deze pagina, wij bellen dan terug.

 
Meld u aan voor de Triple Plus nieuwsbrief om automatisch op de hoogte gehouden te worden van nieuwe trainingsdata, nieuws en acties van Triple Plus of volg Triple Plus op LinkedInFacebook en Twitter.
 
 

PRINCE2® and MSP® are registered trade marks of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

Wij werken o.a. voor

Buhrman
Essent
KPN
Brandweer
Sogeti
Rijksauditdienst
APM
Noorderlink
Gemeente Groningen
RDW
CBS
Gemeente Hof van Twente
Waterschap Noorderzijlvest
Politie Nederland
Provincie Fryslân
SNN
Ministerie van Defensie
Noorderpoort
Rabobank
UMCG
PostNL
Hanzehogeschool Groningen