In het menu Organisatie heeft u kunnen lezen wie wij zijn. Bij Diensten heeft u kunnen zien wat wij doen. Hieronder treft u een overzicht van opdrachtgevers in de sector Telecom & Media.

Geen sector die zoveel in beweging is als de telecom sector. In deze sector wordt gewerkt met de nieuwste technologieën en de meest vooruitstrevende business modellen. Combinaties hiervan hebben via de consument en het bedrijfsleven voor grote verschuivingen in de markt gezorgd en we staan slechts aan het begin… Sinds de opkomst van de mobiele telefoon stijgt het mobiele gebruik explosief. Waar ligt de oorzaak van deze explosieve groei? Het antwoord is heel simpel: gebruiksgemak. Iedereen wil onderweg “even gauw” iets opzoeken of zelfs iets berekenen.

Het social medialandschap in Nederland wordt dus steeds diverser. Er komen steeds meer platformen bij en doelgroepen switchen tussen platforms. Vooral de jongere gebruikers, de early adopters van nieuwe platformen, stappen snel over naar nieuwe platformen. Tegelijkertijd blijven de traditionele netwerken ook verder groeien. Er zit dus nog steeds groei in het gebruik van social media en dus enorme potentie om diverse doelgroepen te bereiken.

Triple Plus weet wat er bij komt kijken om nieuwe technologie van de tekentafel naar de markt te brengen. Onder tijdsdruk innovatieve producten en diensten realiseren op het scherpst van de snede.

Klanten van Triple Plus in deze sector

Hieronder staat een beknopt overzicht van opdrachtgevers van Triple Plus in de sector Telecom & Media. Desgewenst kunt u met ons in contact treden om hierover meer informatie te ontvangen.

KPN