Wij weten hoe laat het is

U kent waarschijnlijk wel het cliché van de consultant die wordt ingehuurd om te vertellen hoe laat het is en die het horloge van de klant pikt, het vervolgens in rekening brengt en de tijd doorgeeft.
Wij kennen dit verhaal niet alleen, wij hebben er helaas ook voorbeelden van gezien.

Resultancy

Triple Plus onderscheidt zich in de markt van de consultancy. Onze consultants vertellen u niet per sé wat u wilt horen, zij vertellen wat haalbaar en verstandig is. Of u dat ook wilt horen, hangt van u af.

Eigenwijs is niet hetzelfde als overtuigd

Met onze aanpak zullen we u als opdrachtgever in het begin best lastig maken. Het is bijvoorbeeld van belang om samen vast te stellen waar uw organisatie nu staat, welke lange termijn doelen u nastreeft en welke projecten er nog meer op stapel staan. Wij vinden een goede intake van de opdracht belangrijker dan zo snel mogelijk starten. Het zakelijke resultaat dat u voor ogen heeft staat of valt in onze ogen met deze voorbereiding.

Ons credo is: Niet zo hard mogelijk rennen, maar eerst de route verkennen die u bij de finish brengt. Als u als opdrachtgever niet bang bent om een goede intake te doen, dan stellen wij daar heel wat tegenover: een zeer betrokken inzet, deskundigheid op maat en commitment aan uw zakelijke eindresultaat.

Wij werken o.a. voor

Buhrman
Essent
KPN
Brandweer
Sogeti
Rijksauditdienst
APM
Noorderlink
Gemeente Groningen
RDW
CBS
Gemeente Hof van Twente
Waterschap Noorderzijlvest
Politie Nederland
Provincie Fryslân
SNN
Ministerie van Defensie
Noorderpoort
Rabobank
UMCG
PostNL
Hanzehogeschool Groningen